Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Section

Section

Active filters

Breezer Powertrip EVO 1.3...
  • Promo!
  • -€ 500,00
  • Nieuw
-€ 500,00

Breezer Powertrip EVO...

Adviesprijs € 2.999,00 Prijs € 2.499,00

De Powertrip-serie biedt een echte reden om van het leven op de fiets te genieten. Met een stevige bagagedrager, spatborden, slicks en een Suntour verende voorvork is de Powertrip ideaal voor winkelen, woon-werkverkeer of sporten.

CANNONDALE Tesoro Neo X 2...
  • Nieuw

CANNONDALE Tesoro Neo...

Prijs € 3.999,00

In deze sportieve forens zit het wilde en ruige hart van een ontdekkingsreiziger. Met een enorm bereik, robuuste onderdelen en gripvaste banden voor verschillende ondergronden is de gloednieuwe Tesoro Neo X gemaakt om er de hele week op uit te trekken en er in het weekend weer vandoor te gaan.

Cube Ella Ride Hybrid Easy...
  • Nieuw

Cube Ella Ride Hybrid...

Prijs € 2.749,00

De CUBE Ella Ride Hybrid verenigt milieuvriendelijke e-mobiliteit met een verfrissend stijlvol voorkomen. Deze Bosch e-bike komt als het gaat om rijeigenschappen en gebruiksgemak helemaal niks tekort. Ga maar na: de Bosch-aandrijflijn is prettig krachtig, maar dankzij de schijfremmen kom je toch altijd gecontroleerd tot stilstand. En met de 10 soepel schakelende Shimano Deore-derailleurversnellingen is er altijd een passend verzet beschikbaar. En wat dacht je van de complete uitrusting? Verlichting, kettingscherm, achterstandaard en een in de framekleur gespoten verende voorvork. De Ella Ride is een sieraad op twee wielen.

Fiets in bestelling bij onze leverancier. Neem snel contact met ons op om uw exemplaar te boeken !