De verzending van uw pakket

De pakketten worden meestal 48uur na ontvangst van uw betaling verzonden. De standaardverzending gebeurt via Bpost of GLS. U ontvangt een link om de levering te kunnen opvolgen.

We pakken de goederen steeds zorgvuldig in. De pakketten zijn verzekerd indien ze tijdens het transport verloren geraken.

Alle geleverde fietsen worden eerst gemonteerd, gecontroleerd en afgesteld in ons atelier voordat ze verzonden worden. We halen het stuur, zadelpen, pedalen en wielen er vervolgens af om de fiets te kunnen inpakken.

Bij de ontvangst van het pakket moet u alle eventuele schade onmiddellijk meedelen aan de transporteur. U bent zelf verantwoordelijk voor de ontvangst van het pakket.

U beschikt over een termijn van 14 dagen vanaf de leveringsdatum om ons de goederen terug te sturen die niet zouden overeenstemmen met uw verwachtingen. Alle goederen moeten in hun originele verpakking, samen met de eventuele handleidingen, teruggestuurd worden. De goederen die onvolledig, gebruikt, vuil of beschadigd teruggestuurd zouden worden, worden door ons niet teruggenomen. De retourkosten worden door u gedragen.

De retouraanvraag moet via onderstaand annuleringsformulier gebeuren die u per e-mail moet versturen naar cycles@pitau.be (gelieve onderstaande velden te copiëren/plakken, deze in te vullen en te versturen) :


Annuleringsformulier ter attentie van Cycles Pitau naar aanleiding van een bestelling op de website:

Bij deze meld ik/melden wij (*) mijn/onze annulatie (*) van het aankoopcontract voor volgend artikel:

-besteld op (*)/ontvangen op (*) :

-naam van de consument(en) (*) :

-adres en telefoonnummer van de consument(en) (*) :

-datum :

(*) : schrap wat niet van toepassing is

De eventuele terugbetaling gebeurt binnen de 7 dagen na ontvangst van het pakket, rechtstreeks op de bankrekening van de klant.

Onze stock wordt regelmatig geüdated. Indien we echter niet aan een bestelling zouden kunnen antwoorden, dan betalen we het betaalde bedrag terug.

Levering

We leveren in de volgende landen:

België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Polen, Portugal, Griekenland, Ierland, Zwitserland, Noorwegen 

De portokosten bedragen 10€ per bestelling maar worden gratis aangeboden bij een bestelling van meer dan 599€. Fietsen met elektrische bijstand en tandems worden niet opgestuurd en moeten in de winkel opgehaald worden door de koper.

Indien u buiten bovenvermelde landen bestelt vragen wij u om contact met ons op te nemen om de exacte verzendkosten te kunnen berekenen.