Welkom bij Cycles Pitau, uw betrouwbare partner voor het leasen van professionele fietsen. Wilt u een fiets in leasing bestellen via uw bedrijf? Wij staan voor u klaar!

Bij Cycles Pitau zijn we trots om partner te zijn van de beste gespecialiseerde fietsleasing bedrijven. Of u nu geïnteresseerd bent in elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, gravel fietsen of stadsfietsen, wij hebben de leasingoplossingen die bij u passen.

Onze fietsleasingpartners zijn onder andere UBike, KBC Vélolease, B2Bike, O2O, Lease a Bike, Cycle Valley, Cyclis en Joule. Als u samenwerkt met een fietsleasingbedrijf dat niet op deze lijst staat, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om u te helpen bij het vinden van een leasingoplossing die bij uw behoeften past.

Fietsleasing is een uitstekende manier om duurzame mobiliteit te bevorderen, CO2-uitstoot te verminderen en de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te bevorderen. Door te kiezen voor samenwerking met Cycles Pitau, profiteert u van een professionele en persoonlijke service, evenals een assortiment van hoogwaardige fietsen van gerenommeerde merken zoals Cube, Scott, Cannondale en Stromer.

Neem contact met ons op via 071/34.30.13 of stuur een e-mail naar gaetandeborman@pitau.be om meer te weten te komen over onze professionele fietsleasingdiensten. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de beste fietsleasingoplossing voor u en uw bedrijf.